jacka tack..

Jag vill ha en jacka. Tänk vad svårt det ska vara att hitta den perfekta jackan. Om den är snygg så är den för dyr eller för trång över axlarna.(man är ju atletisk). Skulle den passa prismässigt & kroppsligt så är det alltid någon liten detalj jag inte är riktigt nöjd med. Suck... Dagens i-landsproblem skulle man kunnna säga.

Indra har i alla fall fått nya vinterstövlar idag. Riktigt fräsiga i goretex. Overall & jacka + byxor mm har jag redan inhandlat på hm. Suverän affär för barnkläder det. Idag blev jag jätteirriterad när jag var på en annan klädaffär & kollade på mjukisbrallor åt Indra. Jag tänkte köpa lite tjockare typ collegetyg-brallor. Naturligtvis så var de tjockare byxorna svarta, grå, blå eller bruna (gör i& för sig inget) men de var försedda med en slags fejkgylf! De rosa, röda & lila mjukis byxorna var tunna och saknade mudd nertill. De kändes allmänt som b-sortiment.

Martin har fyllt år så vi firade på golfbanans restaurang igår med god mat. Det var George som bjöd. Tackar så mycket.

See ya!


orkar jag?

Ja, det lär väl märkas om ett tag. Kanske orkar jag blåsa liv i bloggen igen eller oxå så blir det inte så mkt skrivet här. Jag ska ju fixa den däringa c-uppsatsen oxå. Jag är ju inte riktigt lagd åt det skrivande anlyserande hållet. Startskottet gick i alla fall idag när jag pratade med rektorn på skolan där jag ska göra min undersökning. Det blir inga direkta inlägg om den här hade jag tänkt. Jag kommer nog att stånga mig blodig med den ändå.

Jag har klarat av några fler kurser sedan sist:
  •  linjär algebra
  • algebra & diskret matematik
  • matematisk analys III (!)
Det känns skönt att dra in några studiepoäng. I våras var jag verkligen skitless på att plugga matte, men nu när jag sitter med alla dessa skrivuppgifter känns det som om jag skulle kunna skriva hur många mattetentor som helst för att slippa uppsatsångesten. Jag håller dessutom på att kolla upp vilka mattekurser jag kan behöva för att få ut en gymnasielärarexamen. Det finns ju ändå inga tjänster lediga i vår så det är väl lika bra att fortsätta plugga ett tag till...

Nog om plugg för ikväll. Vill du höra en skön skiva så lyssna på Lisa Miskovskis senaste. Den är superskön, speciellt "Little bird". Indras favvosång är "Mary", hon sjunger med på sin egen hemmasnickrade engelska.

Indra i sin älskade balettdräkt

Här är Indra i sin älskade balettdräkt som hon "balettar" i