Indra klättrar

Indra kom i sommar på hur kul det är att klättra i träd. Det här är nog det högsta hon kom. (Tack & lov). Kusin Ante klättrar på den andra frenen och Janna & Mischa tittar på.

De små bilderna är klickbara

Nu börjar allvaret snart...

Bara en endaste dag kvar av det jag trodde var en evighetslång sommarledighet.  Det bara svichade till så var sommaren förbi. På onsdag börjar jag och en vecka sernare kommer eleverna. Just nu känns det helt ångestframkallande att tänka på att börja jobba. Om två veckor kommer det att kännas som om jag inte gjort något annat och ledighetens sovmorgnar är bortglömda. Eller kanske inte helt bortglömda när klockan ringer förståss.

I sommar har jag i alla fall fått lite sommarväder. Tack för det. Förra sommaren var det fint här hemma i en vecka ungefär. Just den veckan var vi i Småland och hade tidernas regnväder med översvämmningar som följd... Det resulterade i att vi bokade en resa ganska snart förra hösten. Kanske gör vi samma sak denna höst.

Tristan och Isolde, släng er i väggen!

Såg Tristan & Isolde igårkväll. Helt klart sevärd film tycker jag. Om du inte sett filmen eller är bekant med historien och inte vill få den spolierad så kan du sluta läsa nu.

Eftertexterna berättar att Isolde planterade två pilträd som var för evigt sammanflätade för att symbolisera deras kärlek. Jamen va f-n Martin & jag har ju en hel pilhäck som är sammanflätad. Hur romantiskt är inte det då? Två fjuttiga träd? bah! Jag säger bara det: Släng er i väggen!

/Anna, romantikens drottning

Tips!

Tänkte bara tipsa om saiten gratisbio. Registrera dig som medlem och samla poäng. Poängen byter du sedan mot biocheckar eller presentkort. När man registrerar sig får man 50poäng direkt.
Använd denna länk så får du 25 extra poäng. Bra va'?

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=57497

/Anna