Tenta & nytt (nya) jobb

Tjolahopp!
Dags att åtekomma efter sommarvilan? Frågetecknet sitter där eftersom jag inte vill utge några löften om dagliga uppdateringar, men åtminstone en gång i veckan borde jag väl kunna ta mig i kragen och berätta lite om min vardag.

För att knyta an till rubriken... Jag hade tenta i elektromagnetism i måndags. Jag tror att det gick ok men det borde jag kanske inte skriva här ifall jag har helt fel. Började plugga i god tid tyckte jag men det kom lite emellan så det blev att sitta lördag och söndag i allra sista minuten. Är jag lik mig eller? Det som kom emellan var ju mycket roligare. Jobb på två skolor här i stan. Det började med tre timmar matte i veckan och nu är jag uppe i 60%.  Fick ett mail från en rektor idag som lät lovande att jag kan få lite mer mattetimmar. hoppas hoppas.

Det jag gör nu är 40% På omvårdnadsprogrammet med hälsoinriktning. Jag är deras mattelärare och det verkar vara två härliga gäng jag ska ha. 20%kommer jag att vara på Norrtullsskolan, min gamla praktikskola. Där kommer jag att undervisa i både matte & no. Mina kollegor i arbetslaget där känner jag sedan tidigare och det känns jättebra.

tjingelig för denna gång
/Anna