rosa

rosa

Det ställs ca 7 000 bröstcancerdiagnoser om året i Sverige. En av dem som fick besked om cancer är en vän till mig. Rosa bandet säljs endast under oktober månad. Man kan året runt sätta in en gåva på plusgiro: 90 1986-0, märk din insättning med ”Rosa Bandet” samt avsändare.

Det ska jag göra


inbyggd bokhylla

När jag & Martin byggde ut vårt hus hade vi planer på en inbyggd bokhylla i vardagsrummet. Eftersom vi hade vissa krav på utseendet så krävdes bygghjälp från finsnickare och det skulle bli alltför kostsamt med tanke på att vi hade en hel del utgifter ändå i och med själva utbyggnaden. För några veckor sedan var vi och hälsade på vänner. De har precis gjort en inbyggd bokhylla och den är helt i stil med det som fanns i våra planer för två år sedan. Vi blev inspirerade igen och drömde lite, men just nu finns det inga pengar till ett sån't projekt. Jag tog några bilder som vi kan drömma om:

inbyggd bokhylla
Snygg inbyggd bokhylla med snygga lister

takdetalj
Takdetalj

golvdetalj
Golvdetalj

lite bilder i alla fall


indra&aliya
Indra leker med Aliya när jag var & pluggade hos Helena.

indra&elliot
När vi var hemma hos Lotta på "mamma-träff" var prinsessklänningen också med. Elliot hade elefantkläder och det var nästan som en riddare tyckte Indra.

indrapanelhöna
Vi var på julgransplundring också. Fast dansa det var onödigt tyckte Indra

indra&nelly
När jag sa att man inte fick något fika om man inte dansade då tog hon en liten dans med Nelly.
Hot & mutor, det är barnuppfostran det!  ; )



rubrik

36243-51

Hmm...
Är verkligen inte peppad att sitta framför datorn nu men känner att det är dags att visa ett livstecken. Nu snöar det igen. Det känns som om det är totalt onödigt. Inte för att jag trodde att det skulle bli sommar bara för att den förra snön smälte nästan på en gång efter att den kommit, men ändå. Att det snöar är ju ett bevis på att det verkligen är vinter fortfarande. Ja jag ska väl inte sura allt för mycket över snön, jag vet ju att Indra kommer att bli överlycklig i morgon bitti när hon ser den. Häromdagen när så gott som all snö smält bort över natten grät hon på morgonen när jag sa att snön smält: Hur ska man nu kunna åka skidor? Hon har aldrig provat att åka skidor och har ingen aning om att vi i boden har ett par skidor som hon fått ärva av grannens yngsta tjej. Martin & jag kunde inte alls komma på varför hon grät över just detta., kanske något de pratat om på dagis. Skriver mer en annan dag
/Anna

utmanad

Jag har blivit utmanad av mammy. Det är bara att anta utmaningen, här kommer fem påståenden om mig. Fyra av dem stämmer men ett har jag hittat på. Gissa vilket.

  1. Jag har varit på Metallica-konsert tre gånger
  2. Jag körde för fort på min första uppkörning
  3. Min absoluta favoritlåt, alla kategorier, är "Let's dance" med David Bowie
  4. Jag är livrädd för sniglar
  5. Jag har jobbat som bingoutropare

Ja, nu är det fritt fram för gissningar av vilket påstående som inte stämmer. Själv utmanar jag Jana!

gott nytt år

Nu är 2006 förbi.
Vill önska alla läsare ett riktigt
Gott Nytt 2007!