troll

troll
Troll nummer ett, har fått sig ett bett

Troll nummer två, kan gå på tå

Troll nummer tre, har satt kepsen på sne

Troll nummer fyra, red på en myra

Troll nummer fem, har fått foten i kläm

Troll nummer sex, vill bara ha kex

Troll nummer sju...

Men, mamma vad gör troll nummer sju? Nummer åtta satt fast i en potta men VAD gör nummer sju?

Ja hur skulle jag kunna veta det? Indra kom hem en dag från dagis och drog denna söta ramsa. Vi löste problemet med att fråga fröken på dagis dagen efter men Indra tyckte att det var jättekonstigt att jag inte visste.
/Anna
(Jo sjuan grävde guld åt sin fru, & nian ville gå på bio fick jag lära mig)

ja, jag lever!

Ja, det är sant, jag lever. Just nu jobbar jag halvtid och pluggar heltid. Det blir med andra ord inte så mycket tid över till annat, som att skriva i bloggen tex. Denna vecka är det sportlov så jag är ledig från jobbet men jag har en del inlämningsuppgifter att göra klart. Det är väl bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det med en gång. Jag vill ju fortsätta jobba på gymnasiet så jag måste ta de här 20 poängen i matte för att kunna ta ut en gymnasielärarexamen.
Ha de! /Anna

betty 6 år igår

betty&indra
Denna bild är ungefär två och ett halvt år gammal. Den får symbolisera hur fort tiden går.

Igår skrev jag in ett grattis till Betty som fyllde sex år igår. Det inlägget har försvunnit någonstans ut i cyberrymden för det gick inte att publicera igår och är nu helt borta. Födelsedagen firades i pulkabacken med korvgrillning till alla. Betty fick dessutom ett grisöra att tugga på. Naturligt vis var kameran hemma men mysigt var det. När vi kom hem slocknade Betty & Indra i soffan. Martin & jag slöade, senare på kvällen blev det chips & dip när Indra sov. Ja, födelsedagsbarnet var också med & åt några chips såklart.
/Anna


ny frisyr

Eftersom frissan avrådde mig från posh-frilla så blev det bara toppning & färg när jag var där i måndags. Jag passade på att surfa in på tidningen Laura som mammy tipsade om och testa lite frisyrer. Här kommer resultaten. Kommentera gärna vilken ni gillar bäst & sämst

tantfrilla
Chefsredaktörs-tant-frisyr

red chick
rödhårig-gammal-jennifer-aniston-frilla

blond
blond-big-boob-hollywood-hair

kerthårig
cool-kort-men-ändå-en-känsla-av-mona-sahlin-frisyr