Prisess-ballerinan

På julafton fick Indra ett ballerina-set som inte var vad förpackningen utlovade. Det var ingen ballerina klänning utan bara en top. Toppen var dessutom så liten att det inte gick att trä den över huvudet på Indra trots att det var storlek 4-6 år. Jag skulle vilja se den 6-åring som får på sig den toppen. Det blev förståss en besvikelse på julafton när hon inte kunde ha den men lyckan var desto större när vi bytte den mot en riktig Askungeklänning och tiara.

indraprinsessa
Vår vackra prinsessa


Indrapose
Indra älskar att bli fotograferad och hittar på egna poser



36243-50
"Nu vill jag sitta i trappan när du knäpper mig" sa hon och jag löd


indratok
En tokbild blev det


Det blev jul i år också

indraotomten
Tomten kom med många paket. De allra flesta var till Indra, hon måste ha varit otroligt snäll.


indraobil
Det var bland mycket annat en radiostyrd bil bland klapparna. Indra körde i full fart  och krockade den mot allt möjligt. Att fånga bilen på bild i var däremot näst intill omöjligt. Den här gången var det Betty som blev drabbad av bilens vilda framfart.


bettyträngs
Kvällens trängning stod Betty för. När hon väntat länge nog på en plats i soffan klättrade hon helt sonika in på en decimeterbred bit mellan Martin och Therese och började böka in sig. Nå'n måtta på kortspelandet får det väl vara tycktes hon säga.


Indra fick massor av julklappar. Indra och vi (Martin & jag) vill tacka för alla. Indra uppskattar verkligen allt hon fått vilket jag tycker är jättekul eftersom jag själv minns att mjuka paket inte var så roliga när jag var liten. Men det gäller inte för Indra. Jag ska försöka ta lite fler bilder på Indra och hennes julklappar och lägga ut här.

lärare

Sorry för uppehållet i bloggen, det har varit lite mycket nu. Så mycket att jag inte hunnit reflektera över att jag faktiskt är färdig lärare nu. Jag ska iofs plugga lite till i vår för att få kompetens att undervisa på gymnasiet. Idag hände två helt skilda roliga grejer som gjorde att jag faktiskt kom på att jag är klar nu. Jag har tagit examen (även om jag inte begärt ut mitt examensbevis ännu). Först när jag jobbade på Bokia ringde telefonen och det var rektorn på Staffansgymnasiet. Han erbjöd mig ett vik 30% efter jul. Det passar jättebra eftersom jag vill läsa de där två mattekurserna i vår. Sedan när jag kom hem hade jag fått ett paket från faster Maggan med en jättefin examenspresent. Tack så mycket! (Jag ska ringa och tacka personligen också.) Det var jättefina örhängen med Swarovskikristaller.


julgran

Idag har Indra & jag klätt granen. Det blev en riktig Disneygran med massor av pynt. Ska knäppa kort på den imorgon. Idag är den jättesned eftersom jag satte upp den själv. Man bör nog vara två för att få till det.

valpträff

bådavalparna

Indra & jag var och hälsade på grannarnas två 6-veckorsvalpar idag. I bakgrunden syns mamma Milli som vill ha mattes uppmärksamhet.


svartvalp

Dvärgpudelvalparna verkligen gillade Indra när hon satt på golvet med dem.


brunvalp

De klättrade upp i hennes knä och följde efter henne.


valparsover

Här ligger den svarta valpen underst, den syns bara litegrann. Om Indra hade suttit still tror jag faktiskt att valparna hade somnat så där i hennes knä.

Lucia

Lucia

Martin med vår vackra lucia


Idag var det julfest med luciatåg på dagis. Indra var den absolut sötaste lucian av alla. Tyvärr fick jag inte några bra bilder av hela lussetåget. Det var knökfullt av hysteriska släktingar som kom ivägen hela tiden. Men otroligt vackert var det. Ögonen blev aningens fuktigare än vanligt.
/Anna



klar

Nu är jag äntligen klar med mitt examensarbete. Skickade iväg det till opponenten tidigare i kväll. Ja det är ju förståss inte klart förrän ventileringen har varit men det känns som en petitess i sammanhanget. I morgon är det julfest på dagis och Indra ska såklart vara lucia eller som hon själv säger: Sankta lucia. Jag har därför tillbringat flera timmar med att leta efter lucialinnet. Alla lådor med Indras kläder, även alla med urväxta kläder har jag gått igenom. Alla garderober och byråar. Linneskåpet nere och till sist i en låda längst ned i linneskåpet uppe, där låg den. Jag hade ju bara lagt den på "ett bra ställe". Nu är den och det röda sidenbandet strukna och ljuskronan är laddad med nya batterier. Kameran är laddad imorgon blir det med andra ord bilder.
hare' /Anna

slit

Klockan är nu 22.31 och jag har precis avslutat dagens slit med c-uppsatsen. Orkar därför inte skriva så mycket mer. Det blir nog ingen uppdatering förrän torsdag. Om det inte händer något alldeles extraordinärt förståss.
/Anna