övning ger färdighet

övning ger färdighet

Två veckors skillnad


För två veckor sedan fick Indra pärlor och pärlplattor av mormor. Kaninen till vänster är hennes första alster. Hon byggde och byggde så vi fick köpa fler pärlor och nya plattor. I dag byggde hon klart stjärnan till höger. Det är fascinerande att se hennes noggrannhet när hon bestämmer sitt mönster.

Det första Betty gjorde när hon kom ner till skogen i morse var att jaga upp en katt i en tall. Högt. Sedan satt hon nedanför och skällde självbelåtet. Med en sådan början på dagen trodde hon nog att det skulle bli en kanondag, men hon anade inte vad som skulle ske...

Veterinärbesök! Fast det gick riktigt bra med tanke  på hur  otrevligt hon tyckte att det var senast. Före besöket så tog jag fram rakapparaten och rakade av partierna är hon har kliat sig och det hade blivit ännu mer nu så hon ser nästan ut som en nakenhund på ena sidan. Vetten hittade ingen ohyra, men tyckte ändå att vi skulle behandla med tanke på att Betty har så'n kraftig klåda. Spot-on medicin och 20 dagar antibiotika samt x antal kronor fattigare. Som om det inte räckte med en elräkning på 20 lök!?!  Nu blir de t nudlar & havregrynsgröt resten av månaden. Som tur var blev Indra & jag bjudna på korv & makaroner av Marina. Tack så mycket! Dessutom fick vi glass till efterrätt så det blev ett riktigt kalas.

dags för CSI /Anna

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad duktig hon är lilla Indra!

Postat av: jana

Hej!
Vilken duktig tjej du har,jag trodde först att det var du som lekt!;)Vad tokigt med hunden,jobbigt när det blir dyrt,jag ska till tandläkarn nästa vecka och det är inte heller så billigt.Ha det så bra med era nudlar och gröten.
Kram Jana

2006-11-13 @ 08:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback